Boenden

Hemma hos Martha & Anders

Örebro län, Laxå

Kategori

  • Boende

Hyr hela stället

Samla nära och kära i ett coronasäkert boende. Ni hyr hela stället med gott om plats att njuta och umgås i naturlig miljö. Nära Tivedens nationalpark och bara 500 meter från kristallklara sjön Unden.

Hos oss får du tillgång till ett ställe där hela familjen, släkten och kompisgänget får plats. Ni blir det enda sällskapet på gården och disponerar alla faciliteter helt själva. Vi erbjuder ekologiskt boende med självhushåll för upp till 17 personer i flerbäddsrum. Förutom de sex sovrummen har ni fri tillgång till modernt och stort välutrustat kök med sittplats för 20 personer, enklare grillplats, yoga- och meditationsrum, samlingsrum och vedeldad bastu.

Hyr vårt hus

Hyr vårt nyrenoverade hus som ligger idylliskt i hjärtat av Tiveden. Här bor ni avskilt med cykelavstånd till Tivedens Nationalpark.

Huset, som är 140 kvm stort är perfekt för två familjer eller den stora familjen. Tre generösa sovrum, med dubbelsängar och i det stora ljusa vardagsrummet finns en bäddsoffa. Totalt åtta bäddar. Stort kök med sittplats för 10 personer. Uteplatsen ligger i sydväst och badar i sol fram till solnedgång.

I närheten