Rida

Turridning på Ösjönäs

Laxå, Örebro län

Kategori

  • Ridning

I Tiveden finns 40 mil med ridleder. Vi erbjuder turridning på töltande raser på sagolika skogsstigar och mjuka skogsvägar. I påsk erbjuder vi olika ridturer alla påsklovsdagar. Halvdagsturer på onsdagar och söndagar, heldagsturer på måndagar samt tvåtimmarsturer både för erfarna och ”rookies” de andra dagarna.

Vi erbjuder en ridupplevelse utöver det vanliga. Följ med oss ut på turridning i Tiveden och upplev trollens skogar från hästryggen!

Vi erbjuder turridning med eller utan boende och mat, du kan förstås också kombinera med andra aktiviteter. När du bokar din ridning hos oss är det viktigt att du meddelar vikt och längd samt erfarenhet. Det ingår alltid fika eller lunch beroende på vilken tur du har valt, därför är det också viktigt att du meddelar om du har allergier eller av andra skäl har behov av specialkost.

Maxvikten för ryttare är 90kg. Alla ryttare förutsätts kunna hantera sin häst självständigt på ett för alla säkert sätt och vara beredda på att rida i skogen i kuperad terräng. För nybörjare rekommenderar vi vår lugna skogstur som passar de flesta!

Boka här: Boka turridning

I närheten