Spännande berättelser
Utmanande aktiviteter

Yoga och ridning i Tiveden

osjonasPaket03.jpg

Yoga och ridning i Tiveden

På Ösjönäs erbjuder vi ridning på islandshäst och andra töltande raser. Vi är omgivna av de skyddade vilda skogarna i Tiveden. Vi rider fram bland stenar med mjukaste mossa, klara sjöar och hänförande utsikt på stigar som använts sedan urminnes tider.ö

 

Ge dig själv ett par dagar i underbar natur - vi äter gott, andas, vandrar, badar och rider. Får tillfälle att stanna upp och att ta in livet med alla sinnen.

Ridningen kommer vara i skog – på stig och skogsväg. Vi rider i alla gångarter. De här dagarna passar därför de som är villiga att hänga med på det. Den medicinska yogan är en mjuk men effektiv yogaform och inga tidigare erfaren-heter av yoga, qi gong eller meditation är nödvändig.

Program:

Dag 1: Ankomst Ösjönäs under sen eftermiddag/kväll, vi har genomgång/gör ett kortare yogapass vid 19-tiden och äter något lätt, meddela om du kommer senare än 19.

Dag 2: Vi samlas innan frukost för ett mindfulness pass vid sjön. Det är Qi Gong inspirerade andningsövningar och meditation i rörelse, ett underbart sätt att vakna.

Frukost serveras kl 8-9

Guidad vandring och yoga i Tivedens National park. Vi tar med lättare fika.

Lunch kl 13

Kl 14 samling i stallet, vi hämtar hästar tillsammans och rider. Vi räknar med att vara klara i stallet ca 17.30. Fika under turen.

Flytande bastu och middag

 

Dag 3: Frukost serveras kl 8-9

Kl 10 Yoga och meditation, vi avslutar med fika ca 11.30

Ibland delar vi upp gruppen och då rider halva gänget på fm och halva på em. Boende sker i gästrum, två bäddar i varje rum med egen dusch/toa. Pris 2 990 kr per person. Mattor finns att låna men om du föredrar din egen så ta med den. Ta med kläder för yoga inne, varma kläder som tillåter rörelse ute i alla väder, gummistövlar/kängor, ridkläder, badkläder, en liten ryggsäck samt vattenflaska.

Information

Boka här: vildmark@osjonas.se

Mer info: www.osjonas.se