Spännande berättelser
Utmanande aktiviteter

Pröva på livet på vår gård i Tiveden

Myrto and Rebecca (1).jpg

Pröva på livet på vår gård i Tiveden

Välkommen att delta i vardagen på vår ekologiska gård i Tiveden. Lär känna korna, lammen och hönsen. Gräv i myllan, kultivera och skörda och laga mat efter säsong. Vi öppnar upp vår gård för dig som vill pröva på att för några dagar leva det liv vi lever. Kom själv, med familjen eller kompisgänget.

Tre tillfällen erbjuds våren 2018: 12-15/4, 17-20/5 och 14-17/6, torsdag kl 19.00 – söndag kl 11.00.

Gårdens sysslor kan variera beroende på när du besöker oss. I april är det lammning, vi jobbar i växthusen och gräver i landen. I maj ska djuren ut på bete och vi jobbar mycket med sådd och odling. I juni fortsätter sådd och odling och ofta kläcks det kycklingar, som kräver lite extra omvårdnad.

 

torsdagen, ankomst dagen startar vi kl 19 med kaffe/te och smörgås, introduktion och rundvandring på gården.

Fredag och lördag börjar med djurens morgonbestyr och frukost. Du deltar i gårdens sysslor med djur, odling och mat under förmiddagen och lunch blir antingen på gården eller som lunchpaket. Det väljer du själv. Eftermiddagarna är till för egen tid för att kunna njuta av lugnet och tystnaden. Vi rekommenderar varmt ett besök i Tivedens nationalpark med magisk vandring eller en eftermiddag nere vid sjön Unden. Du är välkommen att delta i yoga eller qigong före middagen, som vi lagar och äter tillsammans.

Söndagen slutar kl 11 med kaffe/te och något sött.

 

Priset inkluderar alla måltider inkl fika, boende i flerbäddsrum, sänglinne och badlakan, vedeldad bastu, lånecyklar, yoga/qigong, samt vår handledning, torsdag kväll - söndag morgon.

Pris: 3200 kr, inkl. moms.

Barn 0-3 år gratis, barn 4-10 år halva priset.

 

Boka: 

  martha@marthaochanders.se

  076- 20 90 945


Mer information: www.marthaochanders.se/kurser/prova-pa-livet-pa-var-gard/