Spännande berättelser
Utmanande aktiviteter

Lyxig vildmarksupplevelse för dig som vill vara naturnära

Safariosjonas.jpg

Lyxig vildmarksupplevelse för dig som vill vara naturnära

Res klimatsmart och ägna helgen till fots och på sjön i Tivedens Nationalpark. Helpension i lyxigt safaritält enligt program. 2 750 kr per person. 1 april – 1 november

Dag 1

Ta tåget till Laxå och Tivedsbussen från stationen strax efter kl 12 (passar tåg som avgår tåg fr Sthlm kl 9.13 och fr Gtb kl 9.59).

Väl framme på Ösjönäs visar vi er tillrätta och var ni ska bo. Safaritälten ligger precis i strandkanten och har bekväma lakansbäddade sängar, el och värme.

Vi visar er en lämplig vandringsrunda för eftermiddagen utifrån hur långt ni vill gå. Tiveden erbjuder exceptionellt vacker natur och det finns mycket att välja på. Om du har med dig en termos fyller vi den med kaffe eller vatten samt skickar med dig eftermiddagsfika.

Kvällens middag serveras kl 19

Dag 2

Frukost serveras 8 - 9.30 och ni får era lunchpaket för dagen.

Vi hjälper er med kajaken/kanoten (ni anger vilket ni önskar i samband med bokning), visar er lämpliga stopp och fina platser. Tiveden erbjuder vackra lugna paddelvatten. Vi har stabila kanoter och kajaker som passar alla kunskapsnivåer och önskemål. All nödvändig utrustning ingår.

Kvällens middag serveras kl 19 och är på lördagar grillbuffé

Dag 3

Frukost serveras 8 - 9.30 och ni får era lunchpaket för dagen. Vi har valt att låta denna förmiddag var öppen för olika alternativ beroende på hur aktivt du vill ha det. Om du inte bara vill ligga på stranden eller i hängmattan kanske du är sugen på något av följande: tvåtimmars ridtur, mountainbike, höghöjdsbana eller vandra.

Bussen hämtar er vid 13-tiden och tar er till Laxå station. Passar med tåg som avgår till Sthlm och Gtb strax innan och efter kl 14.

Vad ingår:

Eftermiddagskaffe dag 1. Kvällens middag dag 1 och 2. Lunchpaket dag 2 och 3, boende med frukost (det är bäddat när ni kommer och vi städar när ni har åkt) i safaritält två nätter, 1 dubbelkajak eller kanot med all nödvändig utrustning under dag 2.

Tillkommer:

Alkoholhaltig dryck till maten och eventuella tillköp. Resa till och från Ösjönäs. Övriga aktiviteter, du kan välja ridning, yoga, mountainbikes, klättra i trädtopparna t ex. Bussen går tors, fre och söndag fram till 9 juni och därefter oftare. Det går också bra att lägga till extra nätter.

Glöm inte att ta med termos och en dagryggsäck.

Pris: 2 750 kr per person oavsett ålder, minimidebitering 2 personer. Bokningsbart från 1 april till 1 november.

 

  Ösjönäs, 695 97 Tived

  +46 505 250 22

  vildmark@osjonas.se

 www.osjonas.se

   Ösjönäs

  @tivedenadventure #osjonas #ösjönäs