Vildmark
Upptäcka
Upptäck Tiveden
Skogsriket
Otroligt
Spännande
Urnatur
Välkommen ut!
Upptäck Tiveden
Vildmarken
Tystnaden
Grönt och skönt
Morgondimma
Solnedgångar
Välkommen ut!

Musik i Askersund

1180085-trumpet.jpg
3 januari – 31 maj

Musik i Askersund

Nu laddar Askersund för en vår med färgsprakande evenemang. Var med och roa er – här finns något för alla!

Ett urval presenterar vi här, fler hittar du i evenemangskalendern på www.visitaskersund.se

Jubelkonsert - Askersunds manskör
30 mars kl. 15.00 & 19.00. Jubelkonserten, med 20 år på nacken, bjuder på en hejdundrande show med musik av högsta klass och av många olika genrer tillsammans med en känd svensk gästartist, en lokal gästartist och stor orkester.
Plats: Sjöängen, Askersund

Tommy Nilsson - Allt som jag känner
3 april kl. 19.00. Upplev Tommy Nilssons stora, omfångsrika och kraftfulla röst i några av Sveriges allra vackraste kyrkor. Självklart får vi höra alla de omtyckta klassiska Tommy Nilsson balladerna Allt som jag känner, Öppna din dörr, En dag och Amelia men vi får även höra flera andra handplockade sånger som passar väl in i den stämningsfulla miljön.
Plats: Landskyrka, Askersund

Flamingokvintetten - The Boys Are Back in Town
5 april kl. 19.30. Flamingokvintetten ger sig ut med ännu en konsertföreställning fylld av Flamingolåtar, en massa hyss, galna historier och skrönor samt en massa skratt och nostalgiska minnen.
Plats: Sjöängen, Askersund

Whole Lotta Shakin' & Elisa Lindström
27 april kl. 19.30. En äkta rock´n roll kväll med Whole Lotta Shakin' tillsammans med Elisa Lindström där du tas med tillbaka till musiken då det begav sig.
Plats: Sjöängen, Askersund

Välgörenhetskonsert
9 maj kl. 19.00. Två av Askersunds körer, Qvinnskören och Joyvoice Askersund, gör tillsammans en härlig körkonsert där allt överskott delas mellan välgörenhetsorganisationerna UNHCR och Min Stora Dag.
Plats: Sjöängen, Askersund

Jan Johansen Trio
17 juli kl. 19.00. En av sommarens höjdpunkter på nya scenen i Askersunds hamn. Trion utgörs av Jan Johansen, känd för stora hits så som Se på mig och Let your spirit fly, Chris Andersen, känd från bland annat idol (gitarr och sång), och Anton Körberg, skådespelare, programledare och musiker (på percussion och kör).
Plats: Hamnscenen, Askersunds hamn

För mer information och biljettbokning besök www.visitaskersund.se/evenemang