Bo i Tiveden

Tivedstorp

folkuteserveringen21.jpg
Kaffestugan1.jpg
Matsal1.JPG
midsommar fr luften21.jpg
logen1.jpg
Naturens-stillhet.jpg
hangmattan1.jpg
DSC_02471.JPG

Tivedstorp

Tivedstorp är vandrarhemsbyn i hjärtat av Tiveden. På anläggningen finns 65 bäddar, kafé & restaurang, konferenslokal, grönområden, kapell, festloge, samlingslokaler, bastu, dansbana med mera. Tivedstorp bjuder dessutom på ett rikt kulturutbud i form av musikevenemang, konstutställningar och kurser.

På Tivedstorp andas du Tivedens trolska atmosfär med de vilda skogarna och den kuperade terrängen inpå knuten. Vandrarhemmets rum och stugor erbjuder ett trivsamt boende i gammaldags och lantlig miljö.

Belägen längs med Bergslagsleden, enbart några kilometer från Tivedens nationalpark och Vitsands vackra sandstrand är Tivedstorp en utmärkt utgångspunkt för både kortare och längre vandringar.

I den berömda Kaffestugan serveras det hembakt fika och lunch, med ett rikt utbud av levande musik både dagtid och på pubkvällar. I Hantverksboden  säljs lokala hantverk och på kullarna går djuren och betar. 

Med restaurang, kapell, stora grönområden och gott om sängplatser passar byn även utmärkt för bröllop och andra festligheter. På sommaren sjuder Tivedstorp av levande musik, med allt från enkla lunchkonserter till större flerdagarsevenemang. Läs mer här: Levande musik

 

”Där gott folk är kommer gott folk till”

 

Avstånd med bil till huvudentrén i Tivedens nationalpark: 5,8 km (10 min).

 

   Tivedstorp, 69596 Tived
  + 46 0584-472090
   boka@tivedstorp.se
   www.tivedstorp.se
  Tivedstorp
   Tivedstorp

 

Läs mer